| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
djole318
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 8:24 pm Post subject: Utisak! |
|
|
Danas sam malo skocio do BZ na skijanje, mogu samo da pohvalim pripremljenost staze za najvisu mogucu ocenu kao i vreme koje je danas posluzilo da to sve bude na najvisem mogucem nivou, sve sem togao je daleko daleko ispod nekih normi. Dolazim iz Nisa idem putem preko Svrljiga-Jelovik Izvora-Kalne-BZ mogu slobodno da kazem da je put od Svrljiga do BZ pravljen za TRAKTOR, zadnji put na BZ sam bio pre dve godine prosle nisam hteo zbog puta a sada sam se nadao da je to malo popravljeno i sredjeno a kad ono u jos gorem stanju. Druga bitna stavka je ski pass koji je 750 din (nije mnogo) ali stim da vozis ceo dan dve staze je jako jako mnogo mislim da je glupo da prvavim neka poredjenja ali ipak cu to uraditi. Od Nisa do BZ preko Svrljiga ima oko 80km, Preko Pirota i Knjazevca nesto vise od 100km, sto je ista udaljenost kao Nis-Kopaonik, stim da je Nis-Kopaonik jako jako bolji put i malte ne brze se stigne, druga stavka jeste da je na Kopaoniku ski pass 1800 din ali ima blizu 20 zica sto bi iznosilo oko 90 din po zici dok je to na BZ 375 din po zici sto mislim da je mnogo relna cena bi trebalo da bude 300 din. - celo dnevni ski pas. Cetvorosed na Konjarniku ide ide jako jako sporo kao nekad dvosed na Kopu. Tako da se sigurno necu vise usuditi da idem na BZ dok se malo put nedovede u kakav takav red, da nemoram da posle svaka dva dolaska sredjujem prednji trap pa mi izadje skijanje kao u Austriji a vozim dve staze, tako se se sigurno nedju vise usuditi da idem icicu i dalje na Kop koji mi je daleko ekonomicniji. Naravno niko me netera da dolazim, ovo je cisto moj stav!
Pozdrav! |
|
| Back to top |
|
 |
Srdjan
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 9:09 pm Post subject: |
|
|
Pa Babin Zub tj. ski-centar Stara Planina je nesto sto je tek u razvoju i ne treba ocekivati da sve bude idealno u svojoj da kazem drugoj godini postojanja. Svi su svesni trenutnog stanja i sta sve treba da se radi ali to ne moze preko noci!!
Po Djoletovoj racunici bi onda ski-pas trebao da bude oko 180 dinara..... ...bilo bi previse..
Pozdrav svima koji vole Staru Pl. |
|
| Back to top |
|
 |
djole318
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 9:16 pm Post subject: |
|
|
| Nijednog momenta nista lose nisam hteo da kazem za BZ, ako neko mrzi Kop budite uvereni da sam taj nevolim previse sminku, ali mi je totalno nelogicno da jedan put od 25 km nemoze da se asvaltira, a trazi se 750 din za ski pas, ocu da kazem da Skijalista Srbije preteruju, jako bi vole da se ubrza izgradnja ski centra BZ iskljucivo zbog Kopa koji u svemu preteruje, ali staviti zicu a neuraditi put do iste to je nerazumljivo! |
|
| Back to top |
|
 |
Srdjan
|
Posted: Sun Mar 07, 2010 11:31 pm Post subject: |
|
|
Pa bolje zica bez puta nego put bez zice... !!
Sala...........resice se i to !! |
|
| Back to top |
|
 |
|